Oslavy 110 let výročí klubu

  • od

Na Vysokém se minulý týden slavilo založení klubu SK Slovan Dubí. Oslavy začaly setkáním bývalých hráčů, kteří v minulosti působili v klubu. Od jedné odpolední hodiny se tu začali scházet bývalí fotbalisti, z jejich výrazů bylo patrné, jak rádi vidí některé své bývalé spoluhráče.

Po druhé hodině byli bývalí fotbalisti povoláni do kabiny, kde nazuli své staré kopačky a oblékli dresy, aby mohli vyběhnout na hřiště k hlavnímu zápasovému utkání dne. Od půl třetí byl výkop utkání, kde se muselo dodržovat klidné tempo hry, hráčům bylo přikázáno, že nesmějí rychle běhat. V zápase byli vidět pěkné góly i špatně kopnutá penalta. Utkání skončilo nerozhodně 3:3.

Dalším bodem na programu bylo mistrovské utkání Slovanu se Zichovcem III. třídy skupiny B. Dubí mělo před zápasem jistotu třetího místa v tabulce. Slovan doma vyhrál 8:2 a ovládl statistiku celkového počtu vstřelených gólů za sezónu, mužstvo nastřílelo obdivuhodných 133 gólů za 24 zápasů. Soutěž ovládlo mužstvo Olovnice bez jediné prohry a postupují výš.

Po dvou odehraných utkání Na Vysokém bylo pro fotbalisty a hosty připraveno občerstvení a od osmi hodin večer vystoupila živá kapela.