Braškov B – Dubí 2:3 (p)

  • od

Mužstvo Slovan Dubí se představilo 26. září na půdě Braškova. Do zápasu vstoupili lépe domácí, kde se jim v první půli podařilo střelit jeden gól. Fotbalisté Slovanu tři veliké šance v prvním poločase neproměnili a do kabiny o půli odcházeli s výsledkem 1:0 pro domácí tým. Druhá polovina zápasu už byla od Slovanu lepší, ale po hrubce a špatné domluvě fotbalistů Dubí v 67. minutě domácí tým využil šanci a zvýšil skoré na 2:0. Dubí si v závěru zápasu vytvořilo několik slibných příležitostí a dvě z nich dokázali proměnit a zápas tak vyrovnali na 2:2. V penaltovém rozstřelu byl úspěšnější hostující tým, který proměnil všechny pokutové kopy a gólman Martin Kohout chytil jednu penaltu.

Sestava Slovanu Dubí: Kohout M. – Bán P., Vimr J., Strachota O., Duda J., – Koňa M., Větrovec P., Slezák J., Kníže J., – Nistor P., Nachtigal J. Střídající: Duda R., Králíček M., Větrovec F., Řepa T., Říha M., Hanousek M.

O góly se postarali hráči: Říha M., Nachtigal J.

Hráči určené na pokutové kopy: Koňa M., Řepa T., Slezák J., Nachtigal J., Říha M.

Přijďte podpořit mužstvo Slovan Dubí a také na pivo a klobásu na následující domácí zápasy proti Kačici na svatého Václava 28.9.2021 od 16:00 a Lhotě B 2.10.2021 od 13:00.